top of page
How to think like a CHAMPION
Ervaar indoor skydiven!
Begeleid door een performance psychologe en een meervoudig wereldkampioen skydiven .
-

Mindset en peak performance staan centraal.
Eveline Snellinckx | performance en bedrijfspsychologe

Oktober 2018 - Australië.

-

Op het wereldkampioenschap gaan we de laatste ronde in met een gelijkstand tegen de Amerikaanse ploeg 'Arizona Airspeed'.

Winnen of verliezen hangt af van wat we als ploeg, maar ook individueel in het volgende moment gaan presteren. Hoe ga je om met stressvolle situaties waar de inzet hoog is?

How to think like a CHAMPION seminar.

-

Net als in de sportwereld, zijn er in de bedrijfswereld tal van situaties waar een 'peak performance' cruciaal is. Misschien ga je solliciteren voor een nieuwe functie, sta je voor een belangrijke presentatie of sales pitch, ga je een aandeelhoudersvergadering voorzitten of heb je te maken met deadlines. Hoe kunnen de lessen uit de performance psychologie en topsport geïmplementeerd worden in het bedrijfsleven?

 

In dit unieke event ga ik samen met performance en bedrijfspsychologe Eveline Snellinckx dieper in op mindset, peak performance en hoe om te gaan met stress.

Ikzelf spreek vanuit mijn eigen ervaringen en met anekdotes uit 10 jaar competitie op het hoogste niveau. Eveline zal dit telkens theoretisch onderbouwen en we maken de link naar de bedrijfswereld. We zetten alles ook meteen om in de praktijk, want jullie gaan zelf indoor skydiven!

Think like a champion.png

Spring je stress tegemoet!

Het volgende event vindt plaats op

18 augustus, wees snel want

de plaatsen zijn beperkt. 

Jij verdient de spotlights,

waag de sprong!

Download hier de infofiche

Inschrijven kan via mail, of via deze link

18 Augustus 23.png
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page